Welkom

Let op ; 31 januari en 1 en 2  februari zijn we gesloten .

Bel ons rechtstreeks  T. 013 5092736 voor reserveringen, maaltijd-bestellingen of informatie voor uw gezelschap: zo bent  u altijd verzekerd van de meest actuele informatie. 

U bent geland op de homepage van Hof Cleyn Mierde: Maaltijd-Lokaal en Feest-Lokaal (open op afspraak voor groepen). Sinds 1990 een thuis voor velen. Ron en Cobie serveren  gerechten uit eigen keuken, in een Brabantse sfeer met gastvrijheid vanuit het hart.

Volop mogelijkheden in all-in feestarrangementen .

De nostalgische sfeer en ambiance die je zoekt voor een fietstocht-pleisterplaats, familie-diner, groepsuitje of een reünie.

In de directe omgeving zijn allerlei mogelijkheden tot overnachten. Deze link wordt nog aangevuld.          Gelegen aan natuurgebieden als landgoed “De Utrecht” en “Het Beleven”, gratis parkeerplaats op fietsroute netwerk knooppunt 94 en wandelroutenetwerk Brabant knooppunt 47 is Hof Cleyn Mierde het  ideale startpunt voor de mooiste fiets- en wandelroutes in Brabant. Met meer dan 30 wijnen op glas en 70 soorten bier is het goed toeven op ons terras.

Met tal van bezienswaardigheden in het mooiste deel van de Brabantse Kempen wordt uw verblijf of familiedag gegarandeerd een succes.

We hebben ook een uitgebreid aanbod in catering voor ieder budget; Caterprof.nl. Of bezoek onze traiteur met wijn -en bier-shop.

Menukaart

Woensdag is sluitingsdag . Winkel ook op Zondag open! 

Fietscafe